torsdag 17. juni 2010

Hoppipolla

Jeg begynner virkelig å glede meg til Roskilde. Det kribler i magen, og jeg håper på sol og smil, fine folk og latterkramper.

I dag har jeg jobbet min siste dag på juniorklubben før sommerferien, jeg fikk til og med hade klem fra en av jentene. Like, omg. I'm doing something right! Også fikk jeg "gleden" av to samtaler på rad om...sex og sånt. Altså, dette var barn i fjerde og sjetteklasse, så ikke noe heavy stuff, men jeg måtte bla forsøke å forklare hva kåt betyr til to jenter i fjerde, for å så høre dem fortelle om venner som har gått inn på en pornoside, og noen som har en (gisp) sex bok hjemme. Sjetteklassingene hadde hørt de var gamle nok til å ha sex når man begynte i syvende (jada), kjente en som hadde mensen (krise) og gikk i klasse med gutter som snakket om sæd (hvorpå en gutt fra klassen kunne skyte inn at han hadde en såpe hjemme som minnet om sæd, fordi den var blank først, så skummet den). Jeg syns jeg klarte meg bra. Calm and assertive!

På torsdag skal jeg som sagt på Tusenfryd, og da får jeg visst ansvaret for en gruppe på syv barn. Jeg tenker sukkerspinn og unger som løper fort. Uæh. Jeg håper jeg ikke mister noen (jeg mista'n i fossen). Og på fredag drar vi! Yay. Jeg må skrive huskeliste, kjøpe inn ting, vaske klær (aka legge dem i skittentøyuskurven til mamma), veksle penger og pakke. I morgen skal vi ut på byen, og på lørdag kommer lillesøsteren min hjem igjen fra York. Mye og gjøre, mye å føre. Også skulle jeg gjerne sett sola litt til. Jeg foretrekker å ikke se ut som om jeg er i slekt med Edward fra Twilight.

Og btw nothing, noen ting jeg liker fra tumblr.Ingen kommentarer: