mandag 17. januar 2011

I'm gonna miss yoooou fooooreeeeever, gonna miss you giiiiirl, gonna miss yooou giiiiiirlHvis noen skulle lure på hvorfor jeg er venn med Ingeeebooooorg.

Glad i deg da.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Naaw, nå begynte nesten -jeg- å griune! God tur Ingo-pingo. Vi kommer til å savne deg, men jeg håper at du får det så gøy at du ikke rekker å savne oss tilbake! <3

Hanna sa...

hun kommer tilbake da ditt me-he.
vi skal være glade for at hun får være ute i verden å oppleve masse fint. :D
Er jo nesten som at hun drar til sogndal.. bare at du får svar på mls via facebook inboxen i stede og får litt senere svar.

Der kom jeg å ødela all kosen :P

Flomp sa...

Hanna, du får roe ned - man kan være både trist og glad for at noen opplever noe spennende samtidig. Jeg syns det er trist at Ingo blir borte i nesten seks måneder. Tidsforskjellen er veldig stor, så jeg får ikke lenger sendt meldinger når det faller meg inn, som før. Når jeg er på fest en helg er det grytidlig morgen der, så det blir vanskelig å sende de morsomme og impulsive meldingene som vi pleide. Dessuten koster det flesk. Forøvrig pleide Ingo hvertfall å være hjemme annenhver måned. Selvfølgelig vil jeg at Ingo skal ha det awesome, og jeg er glad for at hun får dra, men man trenger ikke være manisk opptatt av at en ikke kan savne noen FORDINÅSKALVISMILEOGVÆREGLADEFORDETHARJEGBESTEMT.
Forandringen er stor for meg som pleide å sende meldinger med henne relativt ofte, men ja, jeg skal nok overleve.

Flomp sa...

Og, ja, jeg skrev visst nettopp en avhandling :P

Hanna sa...

jeg tenker at jeg da skriver opp ting hvis jeg kommer på noe morsomt plutselig på mobilen også kan jeg sende det på facebook når jeg kommer hjem fra ting.
Å tenk hvor mye vi kan fortelle om når hun kommer hjem. Og hun kan fortelle om til oss.
MASSE SPENNENDE! :D
Dette blir bare en prøvetid på hvordan ting kan bli til nesteår også.
Hvis dessie komme inn i london er jo hun borte for alltid nesten. Å jeg drar vekk og mulig ut av landet, søkt på 2 skoler langt vekk i alle fall. Også vet man jo aldr. Hva dere andre skal.

Jeg har en venninde som går på skole i australia å det er null problem å få snakket med henne når jeg vil... Så det går nok fint serru.

metallicatrollet sa...

Jeg har forøvrig ikke søkt i London, så man slipper at jeg er "borte for alltid nesten". :D Fin kollasj, dere er jævla fotogene. :D

ingo sa...

Jævlig fine bilder Carro, haha. Liker da vi er ti! :D

Klemz