tirsdag 26. juli 2011

Shameless US

Jeg har sett ferdig sesong 1 av Shameless US, og det burde alle andre gjøre også. Her kan den lastes ned.

Shameless US handler om familien Gallagher, som i følge programmet selv "puts the fun in dysfunctional". Mor er forsvunnet og far, Frank, er alkoholiker, av den typen som slukner på gata i sitt eget spy. Igjen sitter fem barn, som på merksnodig vis klarer seg. Fiona er eldstesøster og familiens overhodet. "Fiona takes care of everyone, but noone takes care of Fiona". Ian, som drømmer om en karriere i militæret, forsøker å skjule det faktum at han er homofil for resten av familien. Debbie, den yngste jenta, er den som sliter mest med å håndtere familiesituasjonen. Såpass mye at hun kidnapper en baby fordi hun ikke har noen dukke å leke med. Carl er en sosiopat som stadig trues med utvisning fra skolen. Som hans rektor sa "I am not a religious man, but every now and then, a child comes along who makes me believe in the existence of Satan". Hans favoritthobby er å få andre barn til å gråte, og han er også glad i å leke med balltre, blåselamper og forsvarsløse dyr. Lip, som er nest eldst, er utrolig smart og bruker sitt talent for å tjene penger - han møter opp på eksamen for de som er mindre begavet og tar seg godt betalt. Han beskriver seg selv som "a bit of a slut", men er likevel i ferd med å falle for Karen som er "kind of a...whore". Karen bor sammen med moren sin, som i tillegg til fot- og bakteriefobi ikke har vært ute av huset på mange år. En generelt dysfunksjonell gjeng, med andre ord. Men Shameless US er både hysterisk morsom og til tider veldig trist. Uansett, sesese!

Frank: Nobody’s saying our neighborhood is the Garden of Eden. Hell, some people say God avoids this place altogether. But it’s been a good home to us, to me and my kids, who I’m proud of. ‘Cause every single one of them reminds me a little bit of me. We may not have much, but all of us, to a man, knows the most important thing in this life… We know how to fucking party!

Fiona: This is about what you didn’t do. This is about what I did! And you know what? I did a fucking great job. Debbie is class president; she’s on the debate team going to nationals. Lip is on the top of his class; he set the curve! Ian was promoted on ROTC and he tested out of English. And Carl made something blow up for his science fair. And you know what? They did it all no thanks to you because you weren’t here!


(Credit : Not mine)

3 kommentarer:

tetrisorgasme sa...

Jeg har bare kommet til episode to! Så nå synes jeg det var litt mange spoilere, altså. Bortsett fra at kanskje egentlig ikke. Jeg elsker serien allerede. Alle burde se Shameless

Flomp sa...

Aw, sorry :P Tenkte ikke på de som har begynt serien allerede, mer de som ikke har sett noe og som sikkert vil ha glemt alt jeg har postet til når de begynner å se.

Sandra sa...

Ja, Shameless er bra! Men falt av lasset litt da det ble et opphold i nedlastingsmulighetene, så nå husker jeg ikke hvor jeg sluttet av, og må sikkert begynne helt på nytt. Men no worries, det er jo verdt å se om igjen!